Bryan Coleman varmisti Korihaille hienon vierasvoiton

0

Nyt on sitten vierastilikin korkattu. Korihait oli erinomaisesti nollannut heikon perjantaisen kotipelin ja Lapualla meno oli toisennäköistä. Petokala oli niskan päällä käytännössä koko pelin.
Lopussa olo kävi jo tukalaksi, kun isännät nousivat jo neljän pisteen päähän. Ottelun hahmo Bryan Coleman päätti laittaa pisteen Kobrien pyristelylle. Tilanteessa 83-87 Coleman tinttasi kolmosen pohjaan ja Kobrien menetyksen jälkeen toisti saman tempun. Yhteensä 25 pinnaa tehneen Colemanin suoritusten avulla ukilaiset etenivät 90-99 voittoon.
Petokalan jenkit olivat kauttaaltaan terävinä. Stephon Jelks (17/10) teki jälleen kerran tupla-tuplan ja Brandon Conley nosteli virhevaikeuksista huolimatta 14 pinnaa. Mario Edwards pelasi normaalia vähemmän, mutta syöttöjä tuli silti viisi.
Marius Van Andringakin sai pitkästä aikaa hyökkäystehoja irti ja nakutti kymmenen pistettä. Mika Nuolivirta (9p.), Topias Kuukkanen (8p.) ja Emil Djeen (6p.) olivat myös tärkeässä roolissa.
Kauaa ei Korihait pääse tilanteesta nautiskelemaan, sillä seuraava vieraspeli on jo perjantaina Kouvolassa.