Harmaudelle hyvästit Uudessakaupungissa!

0
Valaistu Rauhanpuisto kutsuu Hehku-tapahtumaan. Kuva: Risto-Matti Kärki

Upea valaistus kruunaa tänään iltapäivällä Rauhanpuistossa alkaneen Hehku-karnevaalin Uudessakaupungissa. Kaupunki on hankkinut omakseen näyttävät valopallot, jotka herättivät ihastusta viime elokuussa Demokatu-kokeilussa.

Valoja ja karnevaalimeininkiä voi tulla ihastelemaan toria vastapäätä sijaitsevaan Rauhanpuistoon, Alisenkadun varrelle kello 17–20. Yhteisöllinen kaupunkitapahtuma järjestetään toria vastapäätä sijaitsevassa Rauhanpuistossa Alisellakadulla.

Puistossa ja sen vieressä sijaitsevassa kirjastossa on tarjolla monenlaista mielenkiintoista katsottavaa ja kuunneltavaa. Kansainvälisellä ruokatorilla voi herkutella muun muassa kurpitsasta valmistetuilla herkuilla.

Marraskuun iltaan tunnelmaa luovat muun muassa trubaduuri Mikko Itäranta ja kansalaisopiston gospel-kuoro. Vuoden hehkuvin -persoona -yleisöäänestyksen tulokset julkistetaan kello 18.

Karnevaali päättyy upeaan valoputoukseen Sorvakon sillalla kello 20.