Kolmannen jakson mörkö hyppi jälleen Korihaiden silmille

0

Kouvola kuuluu niihin vieraspaikkakuntiin, jonne petokala lähtee erittäin pienellä odotusarvolla. Kotijoukkue Kouvot on kivenkova omalla areenallaan, eikä perjantai-ilta tehnyt poikkeusta.
Korihaiden esitys oli pitkään pirteä. Puoliajalla tilanne oli 44-37. Kolmannen jakson mörkö on pysynyt sängyn alla taas hetken aikaa, mutta hyppi nyt pahasti silmille. Kouvot mätti peräti 32 pinnaa vain kahdeksan minuutin aikana ja ukilaiset tippuivat tylysti kyydistä.
Viimeinen jakso vain pelailtiin ja ottelu päättyi lukemiin 102-73.
Arki tuli vastaan hyökkäyspäässä monelle pelurille. Bryan Coleman ratkaisi pelin Lapualla, nyt saldoksi tuli vaivaiset kolme pinnaa. Stephon Jelks (17/10), Brandon Conley (13p.) ja Mario Edwards (11p.) olivat pistehait, mutta Jelksin ja Edwardsin valtavasta peliajasta voidaan olla montaa mieltä. Edwardsille tuli poikkeuksellisesti jopa kuusi menetystä.
Marius Van Andringa ja Topias Kuukkanen kasasivat kahdeksan pinnaa ollen parhaat suomalaiset pistemiehet. Vesa-Pekka Laine pääsi pitkästä aikaa kentälle niin että hikikin ehti tulla. Laine pussitti 12 minuutissa viisi pinnaa.
Ensi keskiviikkona Korihait kohtaa hurjassa vireessä olevan Tampereen Pyrinnön Poharilla.