Korihaille täystyrmäys kotikorien alla

0

Korihailla oli viisi päivää aikaa valmistautua kotipeliin Ura Basketia vastaan ja kaiken piti olla kondiksessa. Vaan eipä ollut. Joukkueen tavaramerkki eli vahva yhteinen intensiteetti oli tipotiessään ja tämä näkyi ennen kaikkea korin alla.
Vierasjoukkueen Malik Dime pyyhki lattiaa Brandon Conleylla ja mätti 28 pinnaa ja repi huimat 24 irtopalloa. Myös Mikael Sandberg pystyi nöyryyttämään ukilaisten isoja jenkkejä. Kun vielä Uran takamies Avery Woodsonilla (32p.) oli maaginen heittopäivä, oli epäonnen ilta valmis. Ura paineli loistavan hyökkäyspelin ansiosta 90-108 voittoon.
Haiparven valopilkut olivat Topias Kuukkanen (26p.) ja kymmenen syöttöä antanut Mario Edwards. Bryan Coleman säkitti 19 pinnaan onnistuen kohtuullisesti, mutta jenkeistä Conley ja Stephon Jelks olivat suoraan sanottuja surkeita. Myös Mika Nuolivirta ja Marius Van Andringa vaeltelivat varjojen mailla.
Ryhtiliike on tapahduttava seuraavassa pelissä, kun Korihait matkaa tärkeään vieraspeliin Lapualle.