Korihait jäi Pyrinnön tykkitulen alle

0

Tampereen Pyrintö pelaa tällä hetkellä Korisliigan kauneinta ja tehokkainta hyökkäyspeliä. Tämän sai Korihait tuntea keskiviikkona nahoissaan, kun Pyrintö haki vieraspinnat Poharilta lukemin 96-102.
Toinen neljännes oli ukilaisille murheellinen ja puoliajalla oltiin karussa tilanteessa 34-52. Kotijoukkue ei päästänyt työhanskoja kuitenkaan tippumaan ja tuli vahvasti tauolta kentälle. Jos puolustus olisi toiminut paremmin, olisi voitostakin voinut jopa haaveilla.
Stephon Jelks oli 31 pisteellä ja kovalla asenteella Korihaiden ykkönen. Marius Van Andringa on löytämässä heittovirettään ja paiski nyt 18 pinnaa. Mario Edwards oli vaisu, vaikka tekikin 16 paunaa. Emil Djeen ottikin tässä pelissä ykköspelintekijän roolin ja takoi 11 pinnaa sekä antoi kuusi koriin johtanutta syöttöä.
Brandon Conleyn (10p.) ja pisteittä jääneen Bryan Colemanin suorituksiin jäi huomattavasti parantamisen varaa.
Vaikeat matsit jatkuvat, kun Korihait matkaa perjantaina Saloon Vilppaan vieraaksi.