Korihait kyykkäsi väärällä hetkellä

0

Alkukauden suurin alisuorittaja, helsinkiläinen Seagulls ei ole vakuuttanut ja Korihailla olikin täydet mahdollisuudet teilata pääkaupunkiseudun ylpeys huolimatta Stephon Jelksin poissaolosta. Tässä pelissä kuitenkin alle arvostelun pelaaminen oli haiparven heiniä. Joukkue oli epäyhtenäinen ja henkilökohtaiset suoritukset olivat vaisuja.
Seagullskaan ei häikäissyt, mutta korjasi silti potin lukemin 66-80.
Korihaiden ainoa todellinen onnistuja oli Miikka Marttinen, joka nakutti peräti 15 pistettä. Muiden suoritus vaihteli heikon ja surkean välimaastossa. Jenkkitrio petti omansa pahasti. Brandon Conleyn ja Bryan Colemanin yhteinen heittomäärä oli 20 ja onnistuneita heittoja oli vain kuusi. Kumpikaan herroista ei ollut hyödyksi omilleen.
Mario Edwardsin ongelmaksi viime peleissä on tullut ulkopuoliseksi jääminen. Miestä puolustetaan kovaa ja hän ei saa itseään pelattavaksi. Tämä muutti tilanteen niin että Emil Djeenin harteille jää liian iso osa pelin tekemisestä.
Korihait tippui nyt viimeiseksi ensimmäistä kertaa tällä kaudella.