Outi Nurmesta Vuoden Hehkuvin persoona

0
Outi Nurmi valittiin vuoden hehkuvimmaksi persoonaksi.

Kenkäkauppias Outi Nurmi on Vuoden 2018 Hehkuvin persoona Uudessakaupungissa. Yleisöäänestyksen tulos julkistettiin perjantai-iltana Hehku-karnevaalissa Rauhanpuistossa.

Äänestäjien mielestä Outi Nurmi hehkuu hyväntuulisuutta ja lämpöä. Hän ottaa aina huomioon läheisensä ja kaupunkilaiset.

Yrittäjä ei itse päässyt paikalle, mutta häntä tuurasi pahvi-Outi. Valinnasta iloisesti yllättynyt Outi lähetti uusikaupunkilaisille terveisensä Helsingin Messukeskuksesta, jossa hän on myymässä kenkiä Outlet Expo -tapahtumassa.

”Muistakaa, että Uusikaupunki on hyvä paikka elää. Pieni ja mukava, ystävällinen. On niin ihana nähdä teitä aina vaan. Siispä jatkamme hymyilemistä ja touhuamista, eikös vaan. Kiitoksia oikein paljon. Pusuja ja haleja teille”, Nurmi kiitteli.

Vuodesta 2004 kenkäkauppa Alinaa Uudessakaupungissa luotsannutta yrittäjää kiitettiin asiakaspalvelun rautaiseksi ammattilaiseksi sekä positiiviseksi ja innovatiiviseksi uusikaupunkilaiseksi.

”Viime kesän sateenvarjotempaus Alisenkadun yllä on vain yksi osoitus siitä, miten hän haluaa ilahduttaa kaupunkilaisia ja tuoda väriä kaupunkikuvaa”, perusteli eräs äänestäjä.

Äänestyksessä annettiin 122 ääntä yhteensä 50 eri henkilölle. Nurmi sai äänestyksessä ylivoimaisesti eniten, 27 ääntä.