Toivelahja-keräys kaipaa lisää lahjoittajia

0
Merja Mänty, Mira Johtela, Outi Pietilä ja Anna Heinikkala jakoivat lahjatoiveita lahjoittajille keskiviikon koripallo-ottelussa. Toivelahja lapselle -keräys kaipailee lisää lahjoittajia, jotta kaikki tulleet lahjatoiveet saataisiin toteutettua. Kuva: Päivi Sappinen

Päivi Sappinen

MLL:n Uudenkaupungin paikallisyhdistyksen Toivelahja lapselle -keräys käynnistyi marraskuun lopulla. Paikallisten vähävaraisten perheiden lasten lahjatoiveita toteutetaan nyt jo viidettä kertaa.

– Tavoitteenamme on tarjota kaikille uusikaupunkilaisille lapsiperheille mahdollisimman mukava joulu, eli niille perheille, joilla taloudellinen tilanne ei ole sellainen, että pystyisi lasten lahjatoiveita täyttämään, pyrimme hankkimaan lapsen toivoman lahjan, kiteyttää Outi Pietilä MLL:n paikallisyhdistyksen hallituksesta.

Keräyksen konseptia on aiemmista kerroista hieman selkiytetty. Tänä vuonna lapsilta on pyydetty erityisesti ihan konkreettisia lahjatoiveita.

Lue lisää 24.11.2018 lehdestä