Tuhansia työpaikkoja tarjolla

0

Lounais-Suomessa menee nyt lujaa. Viimeisen kahden vuoden aikana alueen työllisten määrä on lisääntynyt lähes 20 000 henkilöllä. Ja lisää on tiedossa, sillä on arvioitu, että Lounais-Suomeen syntyy lähivuosien kuluessa 30 000 uutta työpaikkaa. Varsinaissuomalaiset työnantajat etsivät siis tuhansiin avoimiin työpaikkoihinsa tekijöitä.

Uusikaupunki ja Vakka-Suomi ovat saaneet merkittävän osan Lounais-Suomen uusista työpaikoista. Kaupunkiimme on syntynyt tuhansia uusia työpaikkoja, mutta edelleen tänne Vakka-Suomeen kaivataan uusia tekijöitä, sillä moni paikallinen yritys tarvitsee lisää työvoimaa.

Turussa ensi viikolla, 21.11. pidettävissä RekryExpossa haetaan jälleen tekijöitä tuhansiin erilaisiin työtehtäviin. RekryExpo järjestetään yhteistyössä Turun Messukeskuksen ja TS Yhtymän medioiden kanssa. Tapahtuman kumppanina myös TE-toimisto. Tapahtuma on järjestetty jo kaksi kertaa ja viime vuoden tapahtumassa vieraili noin 2 800 kävijää. Tämän päivän lehden välissä oleva liite antaa maistiaisia siitä, mitä on tarjolla ensi viikolla.

Vakkasuomalaisista yrityksistä RekryExpossa ovat mukana mm. Vahterus, Vakka-Suomen Puhelin ja Valmet Automotive. Niistä jokainen hakee avoimiin työpaikkoihinsa tekijöitä.

Edelleen tänne Vakka-Suomeen kaivataan uusia tekijöitä, sillä moni paikallinen yritys tarvitsee lisää työvoimaa.