Tylsä koripalloilta Salossa

0

On olemassa runkosarjan pelejä, jotka haiskahtavat masentavan yksipuolisille jo ennen aloitusta. Korihait on kahden vuoden aikana hävinnyt neljästi Salossa keskimääräisen tappion ollessa 30 pinnaa. Valtaisa tasoero tuli silmille kuuluisalla kolmannella jaksolla ja mahdollisuudet inhimilliseen tappioon sulivat sen sileän tien. Vilpas kuritti haiparvea numeroin 110-71.
Pelillinen anti jäi köyhäksi tasoeron takia. Vilpas vain oli Korihaita parempi kaikilla osa-alueilla. Kolmostarkkuudessa oli huima ero. Vilpas pisti 30 yrityksestä 17 pussiin, kun Korihaiden 33 heitosta vain seitsemän suhahti Salohallin korisukasta läpi. Kotijoukkue sai syöttöjä 22 ja Korihait vain kahdeksan. Ukilaisten hyökkäyspeli tehtiin vaikeaksi korit oli pakko puskea yksilötaidon kautta.
Mario Edwards ei pystynyt tekemään toisille heittopaikkoja normaaliin tapaan, mutta itse mies nakutti 16 pinnaa. Brandon Conley ja Marius Van Andringa säkittivät kymmenen pinnaa mieheen. Stephon Jelksin iltapuhde oli sysimusta. Kymmenestä pelitilanneheitosta vain yksi osui oikeaan kohteeseen ja levypallojakin mies haali vain neljä kappaletta.
Sarjapisteitä metsästetään seuraavaksi keskiviikkona, kun Uuteenkaupunkiin saapuu Seagulls.