Haiparvi kiusasi BC Nokiaa pienellä porukalla

1

Korihaiden kokoonpano oli livahtanut tauon aikana masentavan kapeaksi. Runkopelaajista mukana oli vain kuusi miestä. Junioriosaston Roope Viinikkalaa tarvittiin myös ja lisäksi mukana oli ensimmäistä kertaa 15-vuotias Aamos Nikula. Siipirikkoinen ryhmä pysyi yllättävän hyvin BC Nokian kyydissä, mutta joutui lopulta taipumaan lukemin 77-85.
Molemmat pelintekijätkin (Emil Djeen, Mario Edwards) olivat sairastuvalla, joten palloa toi ylös Marius Van Andringa. Haikippari takoi itse 19 pinnaa ja pallokin pysyi mukavasti näpeissä.
-Jos mä pelaan pelinrakentajana, niin se kertoo aika paljon pelaajatilanteesta. Olen kuitenkin ylpeä meidän jengistä, koska lähdettiin oikeasti voittamaan, Van Andringa arvioi.
Bryan Coleman ylsi samaan pistemäärään kuin Van Andringa ja lisäksi mies napsi 11 levyriä. Mika Nuolivirta urakoi isojen nokialaissenttereiden kanssa kieli vyön alla ja siinä sivussa syntyi 14 pinnaa. Topias Kuukkanen säkitti kymmenen paunaa. Brandon Conley (7p.) oli tapansa mukaan virhevaikeuksissa ja pelasi vakiokuusikosta vähiten.
Petokala pelaa seuraavaksi Ura Basketin vieraana ensi viikon lauantaina.

1 KOMMENTTI

  1. Eikö sieltä Forssasta saada pelaajia? Ennen kauden alkua puhuttiin ”yhteistyöstä”
    Divarissa ollaan jo joulutauolla

Kommenttien lisääminen on estetty.