Kaikki tarvittava kerralla samaan kaivantoon

0
Kun yhteistyö pelaa ja kaikki tarvittava laitetaan samalla kertaa kaivantoon, säästetään euroja ja kaupunkilaisten hermoja. Kuva: Eija Isotalo
Kun yhteistyö pelaa ja kaikki tarvittava laitetaan samalla kertaa kaivantoon, säästetään euroja ja kaupunkilaisten hermoja. Kuva: Eija Isotalo

Yli kolmekymmentä vuotta, aina 1980-luvulta asti on Uudessakaupungissa tehty harvinaista yhteistyötä. Kaikki kaupungissa toimivat tahot, joiden tuottamat palvelut on kaivettava maan alle, kokoontuvat kerran kuukaudessa ja vertaavat sekä sovittelevat työohjelmiaan ja -kohteitaan.

– Tavoitteena on, että tehdään vain yksi kaivanto ja sitä hyödyntävät sitten kaikki halukkaat. Kokoonnumme kerran kuukaudessa ja päivitämme työkohteitamme. Ja yhteensovitamme hankkeitamme, selventää Uudenkaupungin tekninen johtaja Jari Nikkari.

Lue lisää 29.12.2018 lehdestä