Korihait hyödynsi vastustajan epäonnen

0
Mario Edwards (oik.) ottaa pallon vastaan Miikka Marttiselta. Arkistokuva marraskuulta 2018: Mika Reinholm.

Petokalan lyhyt joululoma alkoi erittäin miellyttävällä tavalla. Jos on ukilaisilla ollut erinäisiä ongelmia viime aikoina, niin Kaarinan Ura Basketilla niitä on ollut vielä runsaammin. Korihait ei antanut vierasottelussa kaarinalaisille armoa, vaan eteni hienoon 83-100 voittoon.
Ura Basket joutui kehiin vain yhden amerikkalaisen voimin ja kirsikaksi kakun päälle nuori pelintekijä Fiifi Aidoo ei pystynyt pelaamaan koko kamppailua. Korihailla oli ennen kaikkea ylivoima korin alla ja sen petokala pystyi myös hyödyntämään. Levypalloissa tuli suuri ero (32-49).
Haiparven poppoosta edelleen olivat poissa Mario Edwards, Emil Djeen sekä Miikka Marttinen. Pelintekijöiden puutostilassa Marius Van Andringa tuurasi jälleen ja tämä rooli tuntuu miehelle sopivan. Van Andringa on erittäin aktiivinen kentällä ja nyt myös oma heitto putoaa erinomaisesti. Joukkueen kapteeni latasi peräti 26 pistettä ja antoi viisi syöttöä. Van Andringa osui seitsemän kertaa bonusviivan takaa.
Brandon Conley ja Topias Kuukkanen haalivat 16 pinnaa mieheen. Bryan Colemanin saldoksi tuli 15 paunaa. Stephon Jelks pussitti 12 pistettä. Ukilaisten uusi vahvistus debytoi Ura Basketia vastaan. Chris Jenkins sai kasaan kymmenen pinnaa ja seitsemän levypalloa. Tarkempaan analyysiin tarvitaan kuitenkin lisää pelejä.
Korihaiden voittosarake näyttää nyt neljää, mikä on yksi vähemmän kuin Lapualla. Joululoma peleistä kestää viikon verran ja ensi viikonloppuna Korihait köröttelee Kotkaan.