Se kolmas jakso, se kolmas jakso

0

Ei ole vaikea arvata, missä kohtaa Korihaiden syöksykierre iski ilmoille KTP:n vieraana. Sarjakakkosen piinaaminen onnistui ensimmäisellä puoliajalla ja tauolla tilanne oli 50-45. Kun kolmas neljännes alkoi, kentällä onnistui vain yksi joukkue.
Viiden pinnan puoliaikaero repesi pahasti ja ennen viimeistä jaksoa tilanne oli masentava 83-58. Viimeisellä jaksolla petokala kaunisteli numeroita ja peli päättyi 98-81 lukemiin. Joukkueiden välinen ero syntyi siis lähes pelkästään kolmannella jaksolla. Korihaiden tappiopeleistä harvinaisen suuri määrä on kaatunut surkeaan kolmanteen jaksoon.
Mario Edwards oli edelleen vahvuudesta poissa, samoin toinen pelintekijä Emil Djeen. Myös Miikka Marttinen on vieläkin sairastuvan puolella.
Korihaiden tilastot olivat kohtuulliset lukuunottamatta kahden pisteen heittotarkkuutta (46%). Ainoastaan 18 pistettä tehnyt Chris Jenkins sekä Brandon Conley (14p.) vetivät kunnollisilla tarkkuuksilla kakkosia.
Pelintekijänä kolmannen kerran toiminut Marius Van Andringa on ison roolin myötä tehnyt myös enemmän pinnoja. Kotkassa syntyi 16 pinnaa. Bryan Coleman sekä Stephon Jelks tekivät kymmenen paunaa. Jelks seisoi vankkana korin alla ja napsi komeat 15 irtopalloa kouriinsa.
Myös Lapua otti 17 pinnan tappion kotikentällään eli voimasuhteet häntäpäässä eivät muuttuneet. Lapua on edelleen yhden voiton ukilaisia edellä.
Seuraavaksi Korihait kohtaa Pyrinnön loppiaisena Poharilla.