Haiparven vahva kiri ei riittänyt Joensuussa

0

Vajaan kahden päivän palautumisaika kahden vieraspelin välillä näkyi Katajan vieraana pelin alussa. Korihait oli Joensuussa pahasti isäntiä jäljessä ja toisen puolikkaan ensi minuuteilla tilanne oli karmiva 62-34.
Tämän jälkeen petokala teki ryhtiliikkeen, joka käänsi pelin kulun. Korihait kävi parhaimmillaan jo alle kymmenen pinnan päässä. Sen lähemmäksi eivät rahkeet riittäneet, mutta lopputulosta 88-77 voidaan pitää siedettävänä lukemana Katajan tasoista joukkuetta vastaan.
Marius Van Andringa oli jälleen ukilaisten pisterohmu 17 pinnalla. Bryan Coleman (15p.), Mario Edwards (14p.) ja Chris Jenkins (12p.) pääsivät myös kaksinumeroisiin.
Brandon Conley oli jenkeistä kokoonpanon ulkopuolella ja tämä näkyi korin alla. Kataja voitti levypallot ja Korihaiden kakkosprosentti oli huono (38). Lisäksi petokala ei päässyt vapariviivalle kuin seitsemän kertaa. Katajalla vapaaheittoja oli 23.
Keskiviikkona Korihait pääsee jälleen kotikentälle, kun vastaan asettuu Kouvolan Kouvot.