Korihailta pohjanoteeraus kotisalissa

0

Seitsemän minuuttia pelattu ja tilanne 2-20. Siitä on paha lähteä hallitsevaa mestaria Kauhajoen Karhua vastaan mitään rakentamaan. Kauhajoki teki kaiken isäntien tekemisen vaikeaksi ja vapaatkin paikat jäivät käyttämättä. Tämä tiesi masentavaa 55-97 tappiota.

Keskiviikon kotivoitosta ei jäänyt minkäänlaista näkyvää perintöä lauantaille. Pikemminkin päinvastoin. Korihait oli itsekäs ja yritystä näkyi vain hetkittäin osalla pelaajista. Brandon Conley nakutti 13 pinnaa, mutta joutui käyttämään paljon heittoja tähän pistemäärään.

Topias Kuukkanen oli joukkueen yritteliäin. Kymmenen pinnaa tehnyt Kuukkanen äimisteli pelin jälkeen joukkueensa sooloilua sekä suoritustason alhaisuutta.

Lisää huonoja uutisia kantautui Lapuan suunnalta, kun kotijoukkue yllätti Pyrinnön. Näin lähimpänä jumbohaita on nyt Kaarinan Ura yhden voiton edellä. Lapua otti uudelleen kahden voiton eron ukilaisiin.