Korihait järjesti jättiyllätyksen Nokialla

0

Varsin pienin odotuksin lähti haiparvi kohti Nokiaa kotikentällä koetun nöyryytyksen jälkeen. Vaikka muilla oli usko vähissä, joukkue itse oli määrätietoinen. Korihait sai alusta asti vakuuttavasti aisoihin Nokian isot miehet ja johti peliä ensimmäiseltä neljännekseltä lähtien.

Paljon puhuttu kolmas jakso oli tällä kertaa petokalan syömähammas ja viimeiselle jaksolle lähdettiin hienosta tilanteesta 55-71.

Viimeiset minuutit olivat jännittävät ja kotijoukkue painoi vimmatusti, mutta uusikaupunkilaisten pää kesti ja tärkeitä koreja paiskittiin Nokian masentamiseksi. Jättiyllätys oli valmis, kun taululla olivat pelin lopussa lukemat 89-95.

Nokian isot äijät Sean O’Mara ja Dragan Labovic jäivät kesyiksi haiparven puserruksessa. Molempien herrojen pistemäärät jäivät alle 15 pinnan ja O’Maralle tuli peräti kuusi menetystä.

Petokala piti erittäin hyvää huolta pallosta ja menetyksiä tuli yhteensä vain kahdeksan. Mario Edwards piti toisia tyytyväisenä saaden huikeat 12 koriin johtanutta syöttöä. Marius van Andringan (22p.), Chris Jenkinsin (19p.) ja Bryan Colemanin (16p.) yhteistarkkuus kaaren takaa oli kauden parasta. Jenkeistä huilivuorossa oli vaisusti viime aikoina esiintynyt Stephon Jelks.

Pelit jatkuvat jo perjantaina, kun Korihait matkaa Joensuuhun Katajan vieraaksi.