Korihait onnistui vain kolmannella jaksolla

0
Korihaiden Stephon Jelks (vas.) tavoitteli palloa viime kaudella Korihaita edustaneelta Justus Kilpiseltä. Arkistokuva marraskuulta. Kuva: Mika Reinholm.

No nyt sitten paras periodi osui siihen kohtaan, jossa yleensä homma on mennyt takamuksilleen. Korihait oli yhdeksän pistettä (37-46) Pyrintöä perässä puoliajalla ja yleensä surkeaa kolmatta jaksoa pelättiin.
Tällä kertaa tuli täyskäännös. Korihaiden paikkapuolustus sai kolmannella jaksolla Pyrinnön epäröimään ja ukilaiset saivat unisen kotiyleisön heräämään. Hetkellisesti kotijoukkue käväisi jo 54-49 johdossa. Damion Dantzler pyöritti vain seitsemän miehen rotaatiota ja väsy hiipi puseroon kolmannen jakson lopussa. Kun hyökkäyksen liike loppui, pääsivät vieraat uudelleen niskan päälle. Kamppailu päättyi 71-83.

Haipaidassa ensimmäistä kertaa kotiyleisön edessä esiintynyt Chris Jenkins menetti pallon kolmesti, mutta pitkänhuiskealle jenkille pisteitä kertyi 16. Marius Van Andringa räiski turhan paljon ohi, saldona 15 paunaa.
Mario Edwards palasi johtamaan ukilaisten peliä ja antoi yhdeksän syöttöä. Riveistä puuttui pitkäaikaispotilaat Emil Djeen sekä Miikka Marttinen. Myös Pyrintö antoi tasoitusta, sillä takamiehet Lassi Kilpinen loistivat poissaolollaan kuin myös Joonas Caven.