Kotivoitto luiskahti petokalan hyppysistä viime hetkellä

0
Marius van Andringa. Kuva: Mika Reinholm

Korihait oli pariinkin otteeseen selkeissä vaikeuksissa Kouvoja vastaan, mutta molemmilla kerroilla petokala kuroi hienosti pienen etumatkan kiinni. Vaakakuppi kääntyi, kun kapteeni Marius van Andringa upotti kolmosen vieden uusikaupunkilaiset 75-72-johtoon vajaat minuutti ennen loppua.

Tämä jäi lopulta viimeisen riemunaiheeksi. Seuraavan tilanteen puolustaminen oli typerää ja Kouvojen Jeremy Morgan pääsi rokottamaan kaaren takaa. Kamppailu meni näin jatkoajalle ja jälleen tasatilanteessa puolustuksen unohdus maksoi lopussa kalliin hinnan. Korihait sai vielä hyökkäyksen, mutta van Andringan lay-up ei päättynyt koriin. Kouvot juhli voittoa lukemin 84-87.

Haiparvi puolusti muuten hienosti ja olisi lopussa jopa ansainnut voiton. Van Andringa ja Bryan Coleman säkittivät 17 pinnaa mieheen. Brandon Conley (16/17) oli väkevänä korin alla, vaikka edelleen missaa liiaksi heittoja korin läheltä.

Haiparven kotipelit jatkuvat jo lauantaina, kun sarjan ylivoimainen kärki Salon Vilpas saapuu Pohitulliin.