Ostosetelin liukuesteisiin on hakenut vain murto-osa

0
Outi Nurmi (oik) esitteli Kenkäkauppa Alinassa Airi Salmiselle (vas) liukuesteitä. Salminen hankki liukuesteet kenkiinsä kaupungin myöntämällä ostosetelillä. Kuva: Eija Isotalo

Vajaat 500 uusikaupunkilaista ikäihmistä on tähän mennessä hakenut ostosetelin liukuesteisiin. Kaikki 70 vuotta täyttäneet, kotona asuvat uusikaupunkilaiset saavat Uudeltakaupungilta 20 euron osto-osoituksen, jonka voi käyttää liukuesteiden, nastojen, nastakenkien tai kitkakenkien hankintaan kolmesta uusikaupunkilaisesta liikkeestä. Osto-osoituksien myöntäminen alkoi joulukuussa.

Kaupungin antamat osto-osoitukset ovat voimassa tämän vuoden loppuun asti. Osa ikäihmisistä haluaa kenkiinsä liukuesteet, toiset haluavat käyttää eurot nastakenkiin tai kitkakenkiin ja jotkut haluavat nastoittaa ulkoilukenkänsä.

 

 

Lue lisää 5.1.2019 lehdestä