Chris Jenkins teki 17 pistettä Pyrintöä vastaan. Kuva: Mika Reinholm

Korihait pystyi välttämään murskatappion Pyrinnön vieraana, mutta uhka kotijoukkueelle oli kuitenkin kohtuullisen pieni. Kotijoukkue siis talutteli petokalaa, vaikka se tehtiin mikä pystyttiin. Ottelu päättyi lukemiin 92-81.

Voittaakseen ukilaisten olisi pitänyt kyetä parempaan suoritukseen korin alla. Pyrintö vei levypallot ylivoimaisesti 45-30. Brandon Conley (12p.) ja Stephon Jelks (6p.) olivat vaisuja työmaallaan ja joutuivat ottamaan paljon virheitä. Molemmat saivat virhetilin täyteen liian aikaisin.

17 pinnaa nakuttanut Chris Jenkins oli amerikkalaisista vakuuttavin. Myös Mario Edwadrs vaelteli varjojen mailla.

Viime peleissä parastaan pistellyt Marius van Andringa jatkoi hyväksi katsomaansa linjaa. Kapteeni Van Andringa pussitti 20 pinnaa ollen paras pistemies. Topias Kuukkanen saalisti mukavat 15 pinnaa, vaikka näpit olivat umpijäässä kaaren takana (0/5).

Lapua kellisti Ura Basketin kotonaan ja näin ero ukilaisiin venyi kahteen voittoon. Pelit jatkuvat jo lauantaina, kun haiparvi matkaa Helsinkiin Seagullsin vieraaksi.