Sateenvarjot täydentävät kausivalaistusta

1
Sateenvarjot liittyivät muiden valojen joukkoon.

Maakunnan kauneimmaksi valittu joulukatu Uudessakaupungissa täydentyi valaistuilla sateenvarjoilla Alisellakadulla vuodenvaihteessa. Kaupunginarkkitehti Leena Arvela-Hellén kertoo saaneensa idean Vaasasta, jossa sateenvarjot koristavat rautatieaseman ympäristöä.

Kaupunkisuunnittelu on kehittänyt Uudenkaupungin kaupunkikuvaa määrätietoisesti kausivaloilla jo parin vuoden ajan. Valaistus on kerännyt kehuja kaupunkilaisilta. Laajempaa huomiota valaistus sai joulun alla, kun joulukatu valittiin TS-Yhtymän lehtien yleisöäänestyksessä maakunnan kauneimmaksi.

Lue lisää 3.1.2019 lehdestä 

1 KOMMENTTI

  1. Voi kuinka kauniita nuo sateenvarjot ovat ja täydentävät hienosti kaupungin muutakin valaistusta. Nuo Rauhanpuiston pyöreät valopallot ovat ihan kympin arvoiset. Minulla tulee hyvä mieli niitä katsellessa. Aivan kuin täysi kuita. Sanonkin Rauhanpuiston mielessäni Täysikuu puistoksi. Toivon, että nuo valot mitä kaupungilla on olisivat kauan ihailtavina. KIITOS PALJON niistä. Missään en ole nähnyt noin upeita ” kristalliruunuja” jotka kaunistavat siltaa ja Rantakadullakin on yksi. Kyllä kaupunkimme on kehumisen arvoinen❤️❤️❤️❤️❤️

Kommenttien lisääminen on estetty.