Asko Tanhuanpää

Topi Kauppisen, Pieksämäeltä kotoisin olevan ajoneuvoasentajan ja reservin alikersantin siihenastinen elämä mullistui maaliskuussa 2017, kun liki kaksi vuotta työttömänä ollut nuorimies sai kutsun saapua haastatteluun autotehtaalle. Samana päivänä soitti Laura Satimus Yleltä ja pyysi profilointidemon tekoon.

– Olin hakupapereita täyttäessäni ruksannut asiaa sen enempää pohtimatta, että olisin halukas lähtemään mukaan uuden sarjan tuotantoon. Se taisi upota, että lupasin tuoda sarjaan savolaista charmia.

– Veikkaan, että minut valittiin puheen tuottamisen eli höpöttämisen jalon taidon takia. Savolaiset ovat tunnetusti kovia puhumaan paskaa ja meidän perheessä kielikuvat ja huumori menevät välillä aika rajuiksikin, maatilalla varttunut Kauppinen selvittää.

Lue lisää 17.1.2019 lehdestä