Vajamiehinen Korihait jäi pahasti jyrän alle

0

Ei Edwardsia, ei Kuukkasta eikä valmentaja Dantzleriakaan. Lähtökohtien hankaluus sai sopivasti jatkoa, kun vielä Stephon Jelks loukkasi kesken ottelun. Petokala jaksoi jonkin aikaa pyristellä Seagullsin kyydissä, mutta väsymyksen iskiessä pesukone pyöri vinhasti.

Puolustus hajoili pahemman kerran ja tuloksena oli masentava 115-79-tappio.

Koska kakkoskoutsia joukkueessa ei ole, tilanne ratkaistiin hälyttämällä henkilöstö- ja talousjohtaja Jouni Grönroos penkin päähän. Kokemusta miehellä on vaikka muille jakaa, joten siihen homma ei kaatunut. Dantzler sai yhden matsin pelikiellon edellisestä pelistä ja oli siksi poissa vahvuudesta.

Pieniä positiivisia välähdyksiäkin nähtiin ja yksi niistä oli Brandon Conleyn 22 pistettä. Bryan Coleman pääsi jälleen tositoimiin Edwardsin poissaollessa. Coleman takoi mukavasti 20 paunaa.

Mika Nuolivirta (14p.) ja Marius van Andringa (13p.) pystyivät myös tasaiseen tahtiin iskemään pinnoja.

Nuoret pojat pääsivät myös parketille ja Tommi Lehtonen sai ensimmäiset minuutit liigatasolla.