Häntäpään taistelu Korihaiden ylivoimaa

0

Jumbofinaalista ei kehkeytynyt minkäänlaista jännitysnäytelmää. Siitä piti huolen Korihaiden yhtenäinen ja aggressiivinen peliesitys. Petokalan heitto upposi toisella neljänneksellä lähes täydellisesti ja puoliajalla eroa oli 13 pistettä (53-40).
Alle kymmenen pinnan päähän ei vierasjoukkue Ura Basket päässyt, vaan Korihaiden puolustus piti vieraiden syömähampaat tylsinä. Ainoastaan nopeat takamiehet pystyivät takomaan pinnoja, muiden rooli jäi vaisuksi.
Korihaiden pelityyli on muuttunut ärhäkäksi ja tätä pidetään yllä koko ryhmän voimin. Joukkueen tulitus kaaren takaa oli armotonta ja sitä johti hieman yllättäen Miikka Marttinen. Oman piste-ennätyksensä ylivoimaiseen tapaan rikkonut Marttinen pudotteli peräti viisi kolmosta ja sai kasaan yhteensä 19 pistettä.
Marius Van Andringa pussitti 14 pinnaa, yhden vähemmän säkittivät Chris Jenkins ja Bryan Coleman. Jenkins sai lisäksi seitsemän syöttöä tililleen. Stephon Jelks pisti palloa säkkiin 12 pinnan arvoisesti.
Voitto oli enemmän kuin tärkeä petokalalle ja nyt joukkue on jälleen tasapisteissä Ura Basketin kanssa.
Tärkeät matsit jatkuvat keskiviikkona, kun petokala matkaa Lapualle.