Päivi Sappinen

Ankean harmaan iltapäivän kurakeli unohtuu, kun astelee sisään Alisellakadulla sijaitsevalle Ystävän Tuvalle. Tuvalla työskentelevä Marjukka Ounasvuori toivottaa tervetulleeksi ja tarjoaa saman tien kahvia. Ystävän Tuvalle ovat kaikki tervetulleita kahvittelemaan, seurustelemaan tai ihan vaikka vain istahtamaan hetkeksi.

– Tänne on hyvin matala kynnys, tai itse asiassa kokonaan esteetön kulku, sanoo SPR:n ystävätoiminnassa vapaaehtoistyötä tekevä Lea Hukka.

SPR:n ja paikallisen Syöpäyhdistyksen yhteinen Ystävän Tupa on avoinna jokaisena arkipäivänä. Tila toimii kohtaamispaikkana kaikenlaisille ihmisille ikään tai sukupuoleen katsomatta. Tuvalla voi seurustella, lukaista lehdet, nauttia kupposen kuumaa ja saada tietysti tietoa paikallisyhdistysten toiminnasta.

Lue lisää 12.2.2019 lehdestä