Jo toistamiseen saman viikon aikana Korihait joutui tunnustamaan vastustajan paremmakseen tavalla, joka jätti ikävän paljon jossiteltavaa. Voitto oli nimittäin niin pienestä kiinni, että jo pieni onnenmurunenkin olisi voinut ottelun kääntää.

Sarjaa ylivoimaisesti johtava Salon Vilpas oli liikkeellä ilman Teemu Rannikkoa ja Brandon Tayloria ja ainekset yllätykseen olivat otolliset. Korihaiden pelityylissä oli valmentajanvaihdoksen jälkeen tullut selkeä muutos ja puolustuksessa ei liikettä säästelty. Vilppaan pelintekijää hiillostettiin jatkuvasti ja aggressiivinen tyyli toi mukanaan myös virheitä.

Koririkas kamppailu kulminoitui viimeisen minuutin tapahtumiin. Tilanteessa 100-101 paluun kentille tehnyt Emil Djeen sai 11 sekuntia ennen loppua erinomaisen paikan kolmen pisteen heittoa ja laittoi pallon ilmoille. Djeenin heitto kolisi sisärautoihin, mutta tuli kuitenkin ulos. Vilpas pääsi tästä nopeaan hyökkäykseen, josta syntyi pinnat ja vielä vapari päälle. Kamppailu päättyi lopulta 103-104.

Korihaiden ykköspyssy oli Bryan Coleman, joka on viime aikoina ollut tasaisen vakuuttava. Coleman säkitti komeat 22 pistettä. Brandon Conley (18p.) pärjäsi hyvin painissa Jamie Skeenin kanssa. Muutos oli myös pallon ylöstuonnissa, sillä Chris Jenkins teki paljon tätä hommaa. Jenkins pussitti 13 pinnaa ja jakoi peräti kahdeksan syöttöä. Stephon Jelks kasasi myös 13 pinnaa ja vahvasti esiintynyt Mika Nuolivirta 12.

Seuraavat kaksi peliä ovat Korihaille äärimmäisen tärkeitä. Ensin Ura Basket saapuu Uuteenkaupunkiin ja sen jälkeen haiparvi matkaa Lapualle.