Korihait hyytyi viimeisellä jaksolla Lapualla

0

Petokala ponnisti telineistä Lapualla sellaisella voimalla, että pöly vain lensi. Nopeasti tilanne oli 5-19 ja kotijoukkue yritti aikalisien kautta saada tilannetta rauhoittumaan. Puoliajalla tilanne oli 34-43.
Kolmannen jakson alkupuolella ukilaiset pitivät vielä siedettävää kymmenen pinnan hajurakoa, kunnes ote alkoi livetä. Lapua hivuttautui lähemmäs ja viimeisen jakson puolivälissä Korihaiden pakka sekosi muutamaksi minuutiksi. Lapua vei vajaan viiden minuutin pätkän peräti 16-2 ja nousi edelle.
Chris Jenkinsin muutamat henkilökohtaiset suoritukset nostivat vielä toivoa, mutta Lapua korjasi kuitenkin arvokkaat pinnat lukemin 89-80.
Brandon Conley heitti huikealla 9/9 tarkkuudella kahden pisteen heitot loppusaldon ollessa 23 pinnaa. Chris Jenkins pussitti 17 paunaa ja antoi lisäksi viisi syöttöä. Bryan Colemanin pistesaalis oli 13.
Seuraavat kaksi viikkoa vedetään happea pelihommista ja kamppeet otetaan esille seuraavaksi vasta kahden viikon päästä Vilppaan vieraana.