Illan ja yön aikana pelastuslaitos joutui purkamaan asuinrakennuksen katosta noin puolet jotta palopesäkkeisiin päästiin käsiksi.

Yliselläkadulla puurakenteisen osaketalon palossa kuoli iäkäs pariskunta. Palon epäillään alkaneen alakerran asunnossa sijaitsevasta saunasta

Poliisi sai hälytyksen palopaikalle tiistaina hieman kello yhden jälkeen iltapäivällä. Tuolloin alakerran ikkunasta tuli runsaasti savua ja talosta kuului avunhuutoja.
Palosta saatiin pelastettua kaksi henkilöä. Toisen vammat jäivät vähäisiksi ja hän on päässyt jo pois sairaalasta. Toinen loukkaantuneista on edelleen tehohoidossa, mutta hänellä ei ole välitöntä hengenvaaraa. Lisäksi kaksi palomiestä loukkaantui pelastustöiden yhteydessä.
Rakennuksen kattorakenteissa edennyt palo oli erittäin vaikea sammutettava ja palomiehet pääsivät niskan päälle vasta puolen yön tienoissa. Jälkisammutustöitä jatkettiin keskiviikkopäivään saakka.  Hirsirunkoinen neljän asunnon asuinrakennus kärsi mittavia palossa vaurioita.
Poliisi tiedottaa asiasta lisää esitutkinnan valmistuttua.