Göstan näköinen mies

0
AJ Keskinen esiintyy Uudessakaupungissa maaliskuussa. Kuva: Johan Hagström

Suomen Musiikkiteatterin tuottama musiikkinäytelmä ”Vasara ja nauloja” vierailee Uudessakaupungissa 15. maaliskuuta. Esityksen pääosassa nähdään AJ Keskinen, joka on komeine partoineen aika lailla Leevi and The Leavings -yhtyeen Gösta Sundqvistin näköinen.

– On se sillä lailla sattumaa, että aloin kasvattamaan partaa yli viisi vuotta sitten ja minulla on muun muassa Partamies-blogi, Keskinen kertoo. Moni kuitenkin totesi miehelle, että tämä muistuttaa Sundqvistia. Kun AJ laittoi oman ja edesmenneen musiikkimiehen valokuvat rinnakkain, hätkähti hän itsekin.

– On meissä ehkä jotain muutakin samaa, kuin parta. Suomen Musiikkiteatteri etsi rooliin parrakasta miestä ja Keskinen päätti hakea. Kohta mies löysikin itsensä niin suomirockmusikaalissa ”Raparperitaivas” kuin tässä ”Vasara ja nauloja” -esityksessäkin. AJ Keskinen saatetaan muistaa myös vuoden 2017 The Voice of Finlandista. Musiikkiteatterin lisäksi mies vie eteenpäin omaa soolouraa esiintyvänä artistina. Suoratoistopalveluista löytyy esimerkiksi kappale ”Tänä yönä”.

– Tässä ollaan keikkailtu viisitoista vuotta ja tehty omia biisejä. Seuraava laulu on tarkoitus julkaista vielä tänä keväänä. Teatteritouhu antaa Keskisen mukaan hyvää vastapainoa omalle uralle. Lisää AJ Keskisen mietteitä tulevasta konsertissa huomisessa lehdessä.