Kauhajoki ei antanut haiparvelle mahdollisuuksia – katso videolta Karhun murinat

0

Korihaiden saumat yllätykseen tiedettiin Kauhajoella seitinohueksi, mutta kotijoukkue leikkasi heti alussa pienetkin säikeet poikki. Ilman parasta pistemiestään (Greg Mangano) pelannut Karhu murisi jo avauspuolikkaalla sellaisen eron, että voitosta ei todellisuudessa taisteltu enää tauon jälkeen. Ottelu päättyi lukemiin 94-75 (48-30).
Ukilaisten jenkeistä huilivuorossa oli Bryan Coleman. Mikäli kyseessä ei ollut loukkaantuminen, niin Colemanin lepuuttaminen oli pidemmän päälle hyvä idea. Coleman on ollut varsin hyvä viime aikoina ja miestä tarvitaan keskiviikkona kotimatsissa.

Brandon Conley oli vahva korin alla ja nosteli 19 pistettä. Topias Kuukkanen ja Chris Jenkins kasasivat 13 paunaa mieheen. Pistemiesten kääntöpuoli oli menetykset. Edellä mainitulle triolle tuli yhteensä 12 menetystä, saman verran kuin Kauhajoen joukkueelle yhteensä.
Petokalan pelit jatkuvat keskiviikkona kotipelillä. Joensuun Katajan yllättänyt BC Nokia on seuraava ukilaisten koetinkivi.