Korihaille karu pettymys Kaarinassa

0

Korihailla oli loistava sauma ottaa ratkaiseva voitto Kaarinan Ura Basketista ja samalla muuttaa Uran mahdollisuudet nousta pois jumbopaikalta teoreettisiksi. Näin ei kuitenkaan käynyt. Ura tsemppasi kotikentällään 85-80 kotivoiton ja näin joukkueet ovat tasapisteissä.
Korihaiden kokoonpanosta puuttui Brandon Conley ja Uran isot äijät käyttivät tilaisuuden hyväksi. Jesse Perry (20/17) iloitteli hurjat lukemat ja myös Mikael Sandberg pussitti Uralle 17 pistettä. Haiparven paras pistemies oli Bryan Coleman 20 pinnalla, mutta Coleman hukkasi hirvittävän määrän pelitilanneheittoja. Korihaiden kakkosprosentti oli karmean huono 37.
Marius Van Andringa säkitti 16 pinnaa. Mario Edwards (13p.), Stephon Jelks (11p.) ja Chris Jenkins (10p.) pääsivät myös kaksinumeroisiin lukuihin.
Petokalan vaikeimmat hetket osuivat kolmanteen jaksoon. Avauspuolikas oli tasainen, mutta kolmannella jaksolla Ura sai kaukoheitot kohdilleen ja johti parhaimmillaan yli kymmenellä pinnalla. Korihait pääsi lopussa pisteen päähän, mutta ei johtanut peliä enää toisella puoliajalla.
Seuraavaksi ukilaiset kohtaavat Lapuan Kobrat sunnuntaina Pohitullissa.