Video: Korihailta häikäisevä suoritus Kouvolassa

0

Toinen pitkä vieraspeli lyhyen ajan sisään ei muuttanut haiparven jalkoja hyytelöksi. Korihait uhmasi kaikkia todennäköisyyksiä ja otti Kouvolassa komennon jo alussa.

Kotijoukkue ei päässyt missään vaiheessa sinuiksi uusikaupunkilaisten pelitavan kanssa ja tuloksena oli todella huikea 77-87-vierasvoitto paikasta, josta aniharvoin voittoja on haettu.

Korihait oli lähes koko toisen puoliajan jopa ylivoimaisessa johdossa ja alimmillaan piste-ero oli toisella puoliajalla summerin soidessa.

Petokalan heittotarkkuus kolmosviivan takaa oli lähes samoissa kakkosten kanssa. Onnistunut kaukoheittopäivä (45%) yhdistettynä huolelliseen pallolliseen pelaamiseen olivat menestyksen avaimia.

Bryan Coleman jatkoi siitä, mihin keskiviikkona jäi ja nakutti 21 pistettä. Marius van Andringa oli tarkkana niin kaukana kuin lähellä ja saldoksi tuli 20 pinnaa. Brandon Conley pystyi nyt välttämään pahimmat virhevaikeudet ja perinteisen tarkkaa työtä tehnyt Conley sai kasaan 17 paunaa.

Korihaiden tilanne jumbosijan suhteen ponnahti huomattavasti ylöspäin. Uusikaupunkilaisilla on nyt yhdeksän voittoa ja Ura Basketilla kahdeksan.