Korihait härnäsi Vilpasta kolmen jakson verran – katso videolta tasaisen ottelun kohokohdat

0

Keskiviikkoillan kamppailun tauottua taululla olivat lukemat 81-93 eli Korihait oli kokenut kotitappion. Tästä huolimatta joukkue voi huoletta kulkea leuka pystyssä. Petokala pisti Korisliigan ykkösen Salon Vilppaan näyttämään parasta osaamistaan, ennen kuin sarjapinnat lähtivät mukaan.

Matsi oli kolme jaksoa erittäin tasainen, ennen kuin vieraat alkoivat hivuttautua ohi. Vilpas paiski alussa pisteitä kauempaa, mutta toisella puoliajalla pinnoja punnerrettiin korin läheltä. Vilpas käytti myös fysiikkaansa hyväksi ja vei levypallot 26-39.

Peli oli varsin lämmin ja siksi vaikea tuomareillekin. Päätöksistä syntyi jatkuvasti jupinaa ja jälleen kerran hailuotsi Pedro Monteiro oli erittäin tyytymätön tuomareihin.

Brandon Conley ja Bryan Coleman säkittivät 16 pinnaa mieheen. Mario Edwards paiski 12 pinnaa ja antoi viisi syöttöä. Marius van Andringa aloitti todella vahvasti ja teki lähes kaikki 11 pisteestään ensimmäisen neljänneksen aikana.

Korihait voi käytännössä varmistaa sarjapaikkansa jo lauantaina. Ura Basket on yhden voiton perässä ja keskinäisen pelin vieminen omiin nimiin jättäisi kaarinalaiset lähes mahdottoman tehtävän eteen. Kamppailu on Ura Basketin kotikentällä.

 

Video on Korihaiden Youtube-kanavalta.