Korihait onnistui vain hetkittäin – katso videolta petokalan hetket

0

Korihait pelasi keskiviikkona kotikentällään ajoittain erinomaisesti. Valitettavasti tällaisia pätkiä tuli vain aivan liian vähän. Ensimmäinen puoliaika oli aavistuksen tahmeaa taaperrusta ja BC Nokialla oli tukeva 34-46 johtoasema.
Kolmannen jakson piristyminen muutti pelitilanteen nopeasti ja petokalalla oli myös oiva sauma napata tahtipuikko itselleen. Vieraat pysyivät silti edellä muutamien sekuntien kotijohtoa lukuunottamatta. Lopussa pienet erheet hyökkäyspäässä kostautuivat ja Nokia juhli voittoa numeroin 80-84.
Marius Van Andringa takkuili alussa heittopelinsä kanssa, mutta loppua kohden tahti muuttui ja saldoksi tuli 20 pinnaa. Stephon Jelks kasasi pisteen vähemmän. Brandon Conley pussitti 15 pinnaa.

Muualta kuului kummia, kun Lapua teilasi sarjakärki Salon Vilppaan jatkoajan jälkeen ja Ura Basket puolestaan kaatoi KTP:n. Näin ollen Lapua on jo 12 voitossa ja käytännössä tavoittamattomissa. Ura puolestaan nousi nyt haiparven kanssa tasapisteisiin.
Seuraava Korihaiden matsi on ensi keskiviikkona Joensuussa.

 

Jutun video on Korihait Official -Youtube-kanavalta.