Korihait ratkaisi vapariviivalta – katso videolta huippuhetket

0

Haiparvi ponkaisi pois viimeiseltä sijalta teilaamalla KTP:n kotikentällään perjantaina. Joukkue pystyi pitämään isokokoisemman vierasjoukkueen pois parhailta korintekopaikoilta ja samalla tahtotaso säilyi läpi pelin korkealla tasolla.

Kolme minuuttia ennen loppua oltiin vielä tasatilanteessa (78-78), mutta lopussa KTP:n hyökkäys tyrehtyi ja ukilaiset puolestaan pääsivät jatkuvasti vapariviivalle. Joukkueen vapaaheittotarkkuus oli häikäisevää, sillä 23 heitosta vain yksi meni ohi.

Viimeisten minuuttien aikana vierasjoukkue ei saanut pistettäkään ja Korihait juhli kauden kahdeksannetta voittoa lukemin 84-78.

Marius Van Andringa oli kovassa heittovireessä osuen 22 pisteen arvoisesti. Stephon Jelks nosteli 20 pinnaa ja oli erittäin väkevä levypalloissa (14). Bryan Coleman paiski 16 paunaa. Mario Edwardsin passit olivat kohdallaan, saldona yhdeksän syöttöä.

Korihait jatkaa keskiviikkona kotikentällä, kun vastaan tulee Seagulls.

 


Video on julkaistu Korihait Official -Youtube-kanavalla.