Päivi Sappinen
Crusellissa oli tarjolla perjantai-illan huumaa, kun salin toimivuutta kokeiltiin ensimmäistä kertaa tanssien järjestämiseen. Ensimmäisiin näyttämötansseihin oli uskaltautunut viitisenkymmentä tanssijaa, ja lavalla pantiinkin jalalla koreasti heti alkutahdeista lähtien.

Näyttämön lavalle esiintymään kipusi Lauri Ketosen, Petri Hatakan ja Henri Lepän muodostama Lauri Ketonen trio. Pumpulla on takanaan runsaasti risteilykeikkaa, ja

Uudenkaupungin kulttuurikoordinaattorina työskentelevä Hatakka äkkäsi kokeilla, kuinka tanssijoita saataisiin houkuteltua paikalle myös maissa.

– Vastaavia näyttämötansseja järjestetään Hyvinkääsalissa, joka on myös konserttitalo, ja siellä ne ovat valtavan suosittuja. Ajattelin, että kokeillaan tällä poppoolla, miten vastaava täällä toimisi, Hatakka kertoi.

Lue lisää 26.3.2019 lehdestä