Venepaikkojen avainten vaihto onnistui hyvin

0
Avaimet vaihtoon -tapahtuma tavoitti 560 venepaikan omistajaa. Kuva: Maija Ala-Jääski

Uudenkaupungin sataman ja Novidan toisen vuoden liiketoiminnan opiskelijoiden yhdessä järjestämä ”Avaimet vaihtoon” -tapahtuma onnistui erinomaisesti. Ideana oli vaihtaa sataman omistamien venelaitureiden avaimet uusiin.

– Kaikkiaan avaimia saatiin näiden kolmen päivän aikana vaihdettua 560 kappaletta. Tämä on todella hyvä tulos ja opiskelijat ansaitsevat tekemästään työstä suuren kiitoksen, kehui sataman liikennepäällikkö Kalle Nuutila.

Venelaitureiden portteihin tullaan vaihtamaan iLoq-järjestelmän elektroniset lukot ja tästä syystä kaikkien käyttäjien avaimet on vaihdettava uusiin.

– Tarkoituksena on näin lisätä venelaitureiden turvallisuutta, kertoi Nuutila.

Lue lisää 19.3.2019 lehdestä