Katso suorana kello 12: Suuri Vaalirieha – Suu säkkiä myöten -keskustelussa puhutaan Vakka-Suomen elinvoimasta

0
Herätys, vaalien loppukiri on alkanut! Päätoimittaja Eija Eskola-Buri (vas.) ottaa Vaalieriehaan mukaansa kellon, jota hän aikoo soittaa, jos ehdokkaiden puheenvuorot käyvät liian pitkiksi. Järjestelyissä on mukana Männäisten Tori ry:stä Teija Leino. Kuva Hanna Hyttinen

Uudenkaupungin Sanomat ja Laitilan Sanomat välittävät verkkosivuillaan livelähetystä järjestämästään Suuresta Vaaliriehasta Kalannin Männäisten torilla osoitteessa Pankkitie 2 ensi lauantaina 6. huhtikuuta. Lähetys alkaa kello 12.

Mukana tapahtuman järjestelyissä ovat myös Männäisten Tori ry ja kauppakamarin Uudenkaupungin osasto. Tallenne tapahtuman keskustelusta on myöhemmin katsottavissa verkkosivuiltamme.

VAALIRIEHAN AVAUS on kello 12 ja sen jälkeen alkaa Suu säkkiä myöten –vaalikeskustelu. Se keskittyy talouspolitiikkaan ja Vakka-Suomen elinvoimaan.

Mukana keskustelussa ovat Varsinais-Suomen liiton maakuntajohtaja Kari Häkämies, Helsingin yliopiston julkistalouden professori Roope Uusitalo, Laitilan kaupunginjohtaja Johanna Luukkonen sekä Uudenkaupungin elinvoimajohtaja Jarkko Heinonen.

 

LAVALLA KUULLAAN ehdokkaiden mielipiteitä ajankohtaisista vaaliteemoista. Kalannin Suureen Vaaliriehaan on tulossa ehdokkaita useista eri ehdokaslistoista. Vihreistä etukäteen ovat ilmoittautuneet etukäteen Saija Porramo ja Jan Vuorenlaakso, Kokoomuksesta Virve Aho, Tanja Parkko ja Ville Valkonen, Perussuomalaisista Vilhelm Junnila, Keskustasta Pekka Myllymäki ja Tytti Hyytiä, Liike Nytistä Eija Riihilahti, Jaana Kaurala, Kyösti Tuominen, Lasse Nikkanen, Mai-Helen Jansson, Mika Nummenpalo ja Hilkka Laikko, RKP:stä Åsa Gustafsson, SDP:stä Jaana Vasama, Itsenäisyyspuolueesta Henri Aitakari, Vasemmistoliitosta Sami Laaksonen ja Kristillisdemokraateista Anne-Mari Kiekara.

Vaalipuheiden lisäksi tapahtumassa on muuta ohjelmaa. Taikuri Marko Poskiparran esitys on noin kello 13 esiintymislavalla.

Perheen pienimpiä viihdyttävät poniajelu ja pomppulinna. Lisäksi tapahtumassa on tori-, laku- ja jäätelömyyntiä sekä kahvila ja wurstivankkuri.