Korihaiden työmoraali kadoksissa

0

Joillain joukkueilla on mahdollisuus välillä vetää rutiinisuorituksia kauden aikana ja napata silti sarjapisteet. Korihailla tätä korttia ei pakasta löydy. Joukkue tarvitsee aina kunnollisen peli-ilmeen hankkiakseen lisäpinnoja. Kun työmoraali oli normimaanantain tasoa, tuloksena oli 80-93 kotitappio Kobrille.
Lapuan Kobrat on käytännössä yhtä kuin neljä amerikkalaispelaajaa. Kvartetti teki huimat 85 pinnaa ja jätti suomalaiset täysin statisteiksi. Kaiken lisäksi suurin osa pisteistä tuli väkivahvoilla yksilösuorituksilla. Hienoja syöttökuvioita ei sunnuntai-illan koitoksessa nähty.
Kotijoukkueen tilanne ei paljoa parempi suomalaispelureiden osalta ollut, mutta enemmän olisi pari peluria ansainnut peliaikaa. Chris Jenkins oli 25 pinnalla haiparven pisteykkönen. Stephon Jelks oli kokonaisuudessaan Korihaiden paras, pisteitä syntyi 18.
Korihait ja Ura Basket jatkavat tasapisteissä. Tässä tilanteessa etu on ukilaisilla, mutta kaarinalaisten voittaessa jomman kumman kahdesta viimeisestä pelistä, paine siirtyy uudestaan haileiriin. Korihaiden pelit jatkuvat keskiviikkona Tampereella.