Korihaille tappio Kotkassa – karsintajännitys siirtyi huomiselle

0

Korihait oli puoliaikaan asti (48-45) kotijoukkue KTP:n kintereillä, eikä kolmaskaan jakso mennyt heikosti. Loppua kohti alkoi ukilaisten jalat painaa ja virheitä haalittiin urakalla. Virheongelmat menivät niin hurjiksi, että lopussa kentällä oli enää neljä pelaajaa muiden saadessa virhetilin täyteen. Runkosarjan viimeinen peli päättyi lukemiin 105-94.

Hyökkäyspäässä murheita aiheutti jälleen kahden pisteen heittotarkkuus. Muuten esitys oli kohtuullisen tasapainoinen ja peräti kuusi pelaajaa pussitti kaksinumeroiset pistelukemat. Tähän ryhmään kuuluivat Stephon Jelks (16p.), Chris Jenkins (15p.), Mario Edwards (15p.), Topias Kuukkanen (15p.), Marius Van Andringa (14p.) ja Bryan Coleman (10p.).

Runkosarja on Korihaiden osalta päättynyt, mutta muualla pelataan vielä tiistaina. Koska haiparvi ei pystynyt lyömään pistettä jumbojen taistelussa, voi Ura Basket nousta vielä ohi kaatamalla Lapuan huomenna vieraspelissä.

Uran voitolla Korihait menee karsintoihin. Jos taas Lapua korjaa potin, on karsintoihin menevä joukkue Ura Basket.