Asko Tanhuanpää

Korihaiden puheenjohtaja Johanna Kutila vastaa tiistai-iltana puhelimeen pitkäksi venyneen johtokunnan kokouksen jälkeen. Kutila sanoo, ettei seurasta ole tällä hetkellä juurikaan uutta tiedotettavaa. Heti perään hän nostaa kuitenkin esiin mielenkiintoa herättävän Korihait 2024 -projektin.

– Koripalloilu Uudessakaupungissa alkoi vuonna 1974 ja 2024 tulee 50 vuotta täyteen. Siihen mennessä seurassa on tarkoitus viedä läpi mittava remontti, joka näkyy koko organisaatiossa junioreista edustukseen asti. Tavoite on, että keväällä 2024 olisimme taas mukana kamppailemassa Korisliigan kärkisijoista, ilmoittaa Kutila.

– Projektin rakentaminen sai selkeästi paremman pohjan, kun edustus säilyi liigassa ilman raskaita karsintaotteluita, puheenjohtaja myöntää.

Lue lisää 25.4.2019 lehdestä