Pumptrack-rata tuli torille

0
Kaupunki hankki pumptrack -radan viime kesänä.

Kevät on saapunut kaupunkiin ja sen myötä torille on kasattu jälleen supersuosittu pumptrack-rata. Rata on nyt pari viikkoa keskustassa ja lähtee sen jälkeen kiertämään sivukyliä, eli se kasataan vuorotellen Lokalahdelle, Pyhämaahan ja Kalantiin. Takaisin torille pumptrack-rata tuodaan Merefestin jälkeen ja sitten se pidetäänkin torilla koko loppukesän.

Lapsille tarkoitettua rataa voi kiertää joko pyörällä, potkulaudalla, rullalaudalla tai rullaluistimille. Kypärän käyttöä suositellaan, samoin kuin polvi- ja kyynärsuojuksia. Rataa jokainen kiertää omalla vastuullaan ja muut käyttäjät huomioiden.

Kaupunki hankki pumptrack-radan viime kesänä. Aluksi rata oli vain vuokralla, mutta siitä tuli niin suosittu että rata päätettiin ostaa kaupungin omistukseen.