Kirsi Lätti

Novidan Uudenkaupungin toimipisteestä valmistuvia opiskelijoita juhlistettiin keskiviikkona omassa juhlahetkessään. Juhlapukuisia vanhempia ja opiskelijoita kerääntyi koulun aulaan jo hyvissä ajoin. Tunnelma oli odottavainen ja hieman hermostunutkin.

Netta Viitasalo, yksi 13:sta sosiaali- ja terveysalan perustutkinnon tänä keväänä loppuun suorittaneista opiskelijoista kuvaili tunnelmiaan ennen tilaisuuden alkua:

– Hyvä, aika helpottunut, kun ei ole enää stressiä.

Viitasalo lausui myös muutaman sanan noin sadan keväällä valmistuneen perustutkinto-opiskelijan puolesta. Puheessaan hän muun muassa kiitti vanhempiaan ja muita tukijoukkoja, joiden ansiosta valmistuminen oli mahdollista.

– Vaikka jokainen on oppinut omalla tavallaan, kaikki ovat varmasti saaneet Novidassa paljon elämässä tarvittavia uusia tietoja ja taitoja, muistutti Viitasalo.

Lue lisää 30.5.2019 lehdestä