Kesäkuun Kutonen teki näyttävän paluun

0
Kesäkuun Kutonen keräsi jälleen satoja naisia nauttimaan liikunnasta ja upeasta kesäilmasta.

Uudessakaupungissa järjestetty naisten juoksutapahtuma, Kesäkuun Kutonen, ehti olla niin sanotusti telakalla kahdeksan kesää, kunnes se herätettiin jälleen eloon täksi kesäksi Merefesti-viikonlopuksi. Tapahtuma järjestettiin ensi kerran 1989, eli nyt oli samalla 30-vuotisjuhla.
Lähtöpaikalle Crusellin puistoon kerääntyi satoja naisia. Ennen kuin päästiin lenkille, lämmiteltiin porukalla niin tilaisuuden juontajien Susanna Laineen ja Paavo Koskivaaran kuin Mikaela ”Miki” Vuorisalmenkin johdolla. Välillä nautittiin 60-luvun musiikista. Laulamassa kävi myös D’Voices lady Katja Lukin.
Itse musiikkineuvos ja elävä legenda Danny lähetti puolestaan juoksijat matkaan. Lenkin jälkeen jammailtiin vielä Iso-D:n tahtiin.

Lisää Kesäkuun Kutosesta ja muista Uudenkaupungin kesän ensimmäisen superviikonlopun tapahtumista ja tunnelmista 11.6. lehdessä.