Törkeät rattijuopumukset sunnuntaina Uudessakaupungissa ja Taivassalossa

0

Poliisi nappasi kiinni törkeästä rattijuopumuksesta epäillyn moottoripyöräilijän sunnuntaina aamupäivällä Taivassalossa.

Moottoripyörää kuljettanut paraislainen mies puhalsi 1.00 promillea Kustavintiellä kello 10.10. Poliisi vei miehen poliisiasemalle tarkkuusalkometrikokeeseen. Sen tulos oli 0.59 mg/l. Mies määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon ja hänen ajokortti otettiin poliisin haltuun.

Toinen törkeä rattijuoppoepäilys jäi kiinni Hiuntiellä Uudessakaupungissa sunnuntaina kello 16.35. Henkilöautoa kuljettanut uusikaupunkilaismies puhalsi 1.50 promillea. Mies vietiin poliisiasemalle tarkkuusalkometrikokeeseen, jonka tulos oli 0.77 mg/l. Mies määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon ja hänen ajokortti otettiin poliisin haltuun.