Uudenkaupungin kesä on kauneimmillaan

0

Monelle kesä alkaa juhannuksesta, jolloin usean suomalaisen kesäloma alkaa. Uudenkaupungin kesä on jo tovin ollut meneillään ja sen aloittaa aina kuun alussa olevat Merefestit.
Juhannukselta käynnistyy kuitenkin kaupungissamme vilkkain kesävierailijoiden ja kesätapahtumien aika. Niinpä on hyvä, että kaupunkimme uusin käyntikortti, Kaupunginlahti on miltei valmis vastaanottomaan niin kesävieraat kuin kaupunkilaiset. Kaupunginlahdesta tulee upea ja näyttävä kokonaisuus, että jo pelkästään se ansaitsisi valtakunnallisen imagomainonnan. Moni uusikaupunkilainen yrittäjä kaipasi tehdyssä kyselyssä kaupungillemme valtakunnallista imagomainontaa ja varmasti valtaosa kaupunkilaisista yhtyy toiveeseen. Olemme turhan vaatimattomia ja kainoja esitellessämme kotikaupunkiamme.
Uudenkaupungin kesä pitää sisällään monenlaista. Meillä on useita erilaisia museoita,  taidenäyttelyjä, näyttelyjä, kesäteattereita, Tul torille-tapahtumia, festivaaleja, risteilyjä merelle… Huomenna  keskiviikkona alkavat suositut ja ohjelmalliset iltatorit Kaupunginlahden rannassa ja Pakkahuoneen torilla. Ne kokoavat kaupunkilaiset, kesämökkiläiset ja kesävieraat nauttimaan yhdessä kesäilloista.
Meneillään on jälleen Uudenkaupungin monipuolinen, vaihteleva ja värikäs kesä.