Crusell-viikko käynnistyy lauantaina

0
Crusell-naisten puheenjohtaja Marsa Mattila, Crusell-viikon tiedottaja Pekka Haapanen sekä toiminnanjohtaja Petri Hatakka ovat jälleen urakoineet kasaan monipuolisen tapahtumaviikon.

Jo 38. kertaa järjestettävä Crusell-viikko käynnistyy tulevana lauantaina. Puolilta päivin pidettävässä Päivän puhalluksessa on luvassa lyömäsoitinten, käyrätorven ja kirkonkellojen yhteissoittoa. Kansainvälisen puupuhallinmusiikkiviikon teemana on tänä vuonna fantasia, joka näkyy ja kuuluu konserttien ohjelmistossa.

Tänä vuonna tapahtumaa on myös yritetty jalkauttaa entistä enemmän konserttisaleista kaupungin keskustaan.

– Olemme tehneet uudistuksia, jotta entistä useampi uusikaupunkilainen tai täällä vieraileva turisti tuntisi viikon omakseen. Tänä vuonna mestarikurssioppilaat esiintyvät esimerkiksi tulevan keskiviikon iltatoritapahtumassa. Myös tapahtumaviikon päätöskaronkka järjestetään ensimmäistä kertaa kaikille avoimena tilaisuutena ensi viikon lauantaina Kaupunginlahden rannalla, toista kertaa Crusell-viikon toiminnanjohtajana oleva Petri Hatakka kertoo.

Lue lisää 25.7.2019 lehdestä