Karjurock käynnistyy tänään

0

Lokalahden Nopperlan maalaisidyllissä käynnistyy tänään 13. kertaa Karjurock. Kolmipäiväinen maalaisfestivaali on kasvanut vuosien saatossa noin 15 000 kävijän musiikkitapahtumaksi, johon kesästä toiseen halutaan osallistua. Tänä vuonna festivaali panostaa kokonaan kotimaisiin artisteihin.

Tänään torstaina festivaalit käynnistää perhepäivä, jonka tähtinä ovat mm. turkulaiset kaksoset Eino ja Aapeli. Poikien ensimmäinen single julkaistiin viime vuonna ja duo kiipeää Lokalahdella suuren yleisön eteen nyt vasta toista kertaa. Perhepäivässä esiintyy myös mm.

Arttu Lindeman ja Jaakko Parkkali. Perhepäivän antia ovat myös tivoli ja kotieläinpiha.
Perjantaina lavan valtaavat toinen toistaan suosituimmat artistit. Yleisö voi nauttia mm. Sannin, JVG:n sekä Roope Salmisen ja Koirien esityksistä.

Eppu Normaali on vuorossa lauantaina kuten myös mm. Ellips, Lukas Leon, Meiju Suvas ja Frederik.

Karjurock kerää yleisönsä ympäri maata, mutta valtaosa tulee kuitenkin lähialueelta, Vakka-Suomesta ja Varsinais-Suomesta. Maalaisfestivaali on tärkeä ja merkittävä osa Uudenkaupungin kesää.

Uudenkaupungin kesän Karjurock ja Crusell-viikko tarjoavat yhdessä musiikkia laidasta laitaan ja niiden tarjonnoista löytää varmasti jokainen mieluisansa.

Kolmipäiväinen maalaisfestivaali on kasvanut vuosien saatossa noin 15 000 kävijän musiikkitapahtumaksi.