Karjurock-yleisöä hellittiin aurinkoisella säällä ja laadukkailla esiintyjillä – katso kuvat!

0
Elli Haloonakin tunnettu Elisa Tiilikainen esiintyi riehakkaasti uuden Ellips-yhtyeensä keulilla.

Loppuviikolla Nopperlassa järjestetty Karjurock tarjosi jälleen monipuolisen kattauksen eri musiikkigenrejen artisteja. Festivaalin promoottori Robert Sainion mukaan sama linja tulee jatkumaan myös tulevaisuudessa. Tapahtuma keräsi hieman yli 15 000 kävijää, ja ylsi uuteen ennätykseensä.

Näyttävimmät esitykset tarjoilivat nuorten suosikkeihin kuuluvat Sanni sekä JVG. Ne myös kahmivat suurimmat yleisöt Eppu Normaalin, Frederikin ja Beast In Blackin rinnalla. Loppuunmyydyn perjantain esiintyjät olivat Robert Sainion mukaan erityisesti nuorille suunnattuja, kun taas lauantain artistit olivat hieman vanhempaan makuun. Torstain perhepäivän ohjelmassa oli muun muassa koko perheen taikashow sekä Eino ja Aapeli.

Alla kuvasatoa festivaalin perjantai- ja lauantaipäiviltä.